Vi har bare godt av det

    ♥♥ Fra Valentinsdagen 2015 

På morsdagen på søndag skrev jeg at jeg mente at gode foreldre og gode kjærester burde blitt satt pris på hver dag, og ikke bare på en spesiell dag i året. Det står jeg fortsatt for, men jeg må innrømme at det er veldig fint med en spesiell dag likevel. I dag er det valentinsdag og som nybakte småbarnsforeldre synes jeg at vi burde utnytte oss av det. Selv om det går veldig bra mellom meg og Joakim er ikke hver dag like romantisk, og det sier vel seg nesten selv. Livene våre har nesten handlet utelukkende om Oline Viola de siste månedene, så en kveld sammen jeg og han tror jeg vi bare har godt av. 

VI har ikke skaffet barnevakt i dag, for jeg tror at vi hadde blitt mer forstyrret av å tenke på hvordan det går med henne, enn om hun er her sammen med oss. Jeg skal derimot gå en trilletur etterpå, for hun elsker å sove i vogna si. Da kan hun sove flere timer ute på verandaen når vi kommer hjem, mens jeg og Joakim spiser en god middag sammen. Jeg skal lage biff, rotgrønnsaker og fløtegratinerte poteter. Jeg får helt vann i munnen av å tenke på det. 

Om vi rekker det før Oline Viola våkner igjen så skal vi også spise jordbær og sjokolade til dessert. Joakim fikk velge mellom det og ost og kjeks, og da var visst valget enkelt. Jeg tror og håper at dette kommer til å bli en fin kveld. Det er viktig å pleie forholdet, valentinsdag eller ikke. Forhåpentligvis blir det ikke ett år til neste gang vi gjør dette. 

 

#foreldre #familie #barn #baby #valentinsdag

Ingen kommentarer Skjul

Skriv en ny kommentar

hits