Slutt på frihetenHer går dagene i ett, og om ikke så lenge er det tid for velkomsfesten vi skal arrangere for Oline Viola. Jeg har som alltid masse ideer for feiringen, og jeg håper jeg rekker å gjøre alt i rett tid. Problemet er bare at jeg ikke helt hvor jeg skal begynne. Jeg tenker jeg i alle fall skal få gjort litt hver dag. Så i dag skal vi dra på kjøpesenteret og se på litt pynt og velge ut blomster. Jeg har sett for meg hvordan jeg vil ha det, men jeg vet ikke helt om det finnes slik pynt jeg ønsker meg. Jeg får bare dra å se, tenker jeg. 

I dag er det også åpning for en del nye butikker på kjøpesenteret, blant annet Søstrene Grene og Babyshop, så jeg tenkte å stikke innom de en tur. Kanskje finner vi noe pynt til festen og noen nye klær til Oline Viola. Hun vokser jo som bare det! Likevel merker jeg at det er store forskjeller på de forskjellige merkene med tanke på størrelse. Klærne hun har i størrelse 68 fra Zara begynner å bli for smått, mens klærne fra KappAhl passer fortsatt i 56. 

Større har hun i alle fall blitt, både i lengde og vekt, men størst av alt merkes det at hun blir eldre på personligheten og den motoriske utviklingen hennes. Hun smiler, prater og ler. Noen gang er jeg til og med overbevist om at hun prøver å synge med når vi synger for henne. I går la jeg henne fra meg på lekematta og gikk mot kjøkkenet. Det er snakk om 3 meter, og når jeg snudde meg for å se på henne lå hu 1 meter bort fra der jeg la hun fra meg. Hun hadde rullet fire ganger rundt og av matta. 

Så nå er det slutt på friheten min, haha. Tidligere har jeg kunne lagt hun fra meg på lekematta eller under babygymmen, også har hun blitt der. Nå må jeg holde et øye med henne til en hver tid, for plutselig er hun på farten. Og det er jo ikke sånn at det blir noe roligere framover, tvert i mot. Før vi vet ordet av der kryper hun, for så å begynne å gå. Jeg får bare tviholde på denne babytiden så godt jeg kan! 

Klærne hennes er fra Adidas.

Ingen kommentarer Skjul

Skriv en ny kommentar

hits