Har du sett noe så fredelig?Hun ligger her ved siden av meg og sover så søtt. Alt hun ville når hun gråt var å mette magen og nå som den er full og mett er det ingenting som plager henne. Hun aner ingen fred og fare der hun ligger, så avslappet og fredfull. Jeg misunner henne litt, men unner henne det mer enn noe. Hun ble født til denne verden, helt uten hat, helt uten sorg. Jeg håper at jeg klarer å sørge for at hun vokser opp uten å bli påvirket til å hate, og at hun vokser opp og opplever så lite sorg som mulig. For som alle andre babyer fortjener denne jenta det beste her i livet. 

Jeg lever i den tro at ingen babyer er født slemme. Mennesker som gjør slemme ting er oppdratt til å tro at det er det rette å gjøre. Alt i alt tror jeg at alle, i alle fall nesten alle, gjør det de tror er for det beste. Jeg tror at det som skiller oss mennesker er hva det er vi tror er for det beste. Jeg skal gjøre alt jeg kan for at den lille jenta som ligger ved siden av meg vokser opp og fortsetter å være den snille, omsorgsfulle, kjærlige og glade jenta hun ble født til å være. For jeg er overbevist om at alle er født til å være slike mennesker.

Hun aner ingen fred og fare der hun ligger. Hun vet ingenting om krig, kjærlighetssorg og kreft. Hun er så fredfull der hun ligger. Jeg ser på henne og håper med hele mitt hjerte at verden vil behandle henne med masse kjærlighet og glede. Det finnes så mye vondt i verden som hun ikke vet om, som jeg vil skjerme henne fra. Samtidig så vet jeg at det ikke er mulig. 

Over alt på sosiale medier kan man se hva som skjer i verden. Om hun om 10 år lurer på hva som skjer på andre siden av jordkloden er det ingen problem for henne å finne ut av det. Selv hvor masse jeg vil at hun skal ligge her ved siden av meg, trygg og helt uviten om alt det vonde i verden, for alltid, vet jeg at hun ikke kan det. Det beste jeg kan gjøre for henne er å svare på det hun lurer på, på en ærlig men samtidig betryggende måte om at alt det vonde ikke skjer oss. Jeg kan fortelle henne at om noe vondt mot formodning skulle skje oss så skal vi alltid fortsette å fokusere på det positive og det gode. 

Én kommentar Skjul

Charlotte Økland

18.03.2017 kl.13:57

Nåmen <3 Gud så herlig hu er!

Skriv en ny kommentar

hits