Vår hemmelighetMange sitter med den oppfatningen at bloggere ikke eier privatliv, og at vi deler absolutt alt. Det stemmer ikke. Jeg vil så gjerne dele uten filter og så ærlig som mulig, likevel er det ikke alt jeg er komfortabel med å dele. Jeg har sagt i flere intervjuer at jeg synes at vi må lære oss å se de positive sidene ved å dele på nett. Det betyr ikke at jeg også til tider synes at det kan bli for personlig noen gang. 

Jeg skriver om tøffe tider, som da vi ble innlagt på nyfødt intensiven med Oline Viola, eller da vi ble innlagt på isolat. Likevel skriver jeg ikke hvorfor, fordi jeg ikke synes at det er informasjon andre mennesker trenger å få. Jeg vil dere lesere skal få et innblikk i hverdagen vår, at dere skal forstå at det er veldig tøft å ha et sykt barn. Det er ikke dermed sagt at jeg deler ned til hver minste detalj hvordan syk hun er og nøyaktig hva legene sier. Som oftest deler jeg heller ikke sånne ting akkurat da det skjer.

Når vi er oppe i en situasjon som gjerne er litt utenom det normale bruker vi den første tiden på å fordøye det som skjer og dele med de nærmeste. Jeg bruker også god tid på å skrive om det som har skjedd, og går over det jeg har skrevet flere ganger, både alene og med Joakim før jeg velger å dele det. Jeg har blitt kontaktet av forskjellige aviser, magasiner og TV-program som ønsker å vite om jeg tenker over hva jeg deler, og størst av alt - hvorfor jeg deler. 

Jeg elsker å skrive og har alltid gjort det. Det å sette følelser og tanker ned som svart på hvitt gjør at jeg kan forstå meg selv litt bedre, andre kan lære å kjenne meg litt bedre og jeg kan hjelpe noen som kjenner seg igjen i det jeg føler. Jeg vet at det å skrive hjelper meg på mange måter, men hadde jeg bare skulle hjulpet meg selv hadde det ikke vært noe poeng i å dele. Det er på grunn av dere at jeg velger å dele alt jeg skriver. Om jeg så bare kan hjelpe en av dere så er det verdt det. Jeg kan også bruke bloggen min for å nå ut til et større publikum når det er noe veldig viktig jeg vil ta opp, og det er virkelig ikke noe jeg tar for gitt. 

Jeg elsker å skrive om ting som er viktige, men også om hverdagen vår, og ikke minst om det lille lykketrollet mitt. Jeg setter kjempe stor pris på alle dere som er her inne på bloggen for å få et innblikk i livene våre, men alt i alt så er det jo bare et lite innblikk. Noe kommer alltid til å forbli vår hemmelighet. ;-)

Én kommentar Skjul

Lindis

27.05.2017 kl.21:46

Alle foreldre må selv ta dette valget om hvor mye man deler. Så lenge man er bevisst og tenker gjennom hva man skriver, synes jeg alle skal få dele det man vil. Tiden endrer seg, og ingen foreldre deler noe de tror vil skade barna sine eller ødelegge for dem i fremtiden. Det blir som et fotoalbum mange har tilgang til.

Skriv en ny kommentar

hits